Clubkampioenschap padel

Beste padelliefhebber

In navolging van het clubkampioenschap tennis willen we toch ook het clubkampioenschap padel inrichten.
Inschrijven is enkel mogelijk voor onze padelleden. Via de planning hieronder kunnen jullie zien dat we enkel in de vrije weekends spelen omwille van de najaarsinterclub.
Er kan ingeschreven worden via onderstaande knop vanaf woensdag 16 augustus om 19u. Het formulier dient ingevuld te worden door 1 van de 2 spelers. Je schrijft dus in als team en dit voor maandag 28 augustus.

In padel worden er steeds voorrondes gespeeld in poulevorm waarbij er op één avond een poule wordt gespeeld van 4 ploegen. Elk team speelt dus zeker 3 matchen. De eerste 2 teams van elke poule gaan dan door naar de kwart finales waar dan via rechtstreekse uitschakeling verder wordt gespeeld tot aan de finale. De 2 beste teams uit de reeks zullen onmiddellijk halve finale spelen. De matchen zullen steeds gespeeld worden naar 1 set tot 9 en met een eventuele tie-break tot 7 bij een 8-8 stand.

Het is de bedoeling dat jullie in de beschikbaarheid minstens 2 pouledagen van de 3 aanduiden als zijnde beschikbaar zodat wij een mooie loting kunnen opstellen van de verschillende poules. Voor de eindronde moeten jullie altijd beschikbaar zijn op de vooropgestelde uren. Er worden geen wijzigingen doorgevoerd!

Je mag maximaal in 2 reeksen inschrijven. Let op! Er worden maximaal 12 duo's toegelaten per reeks. Inschrijven zal blijven lukken, maar jullie worden verwittigd als de reeks vol is! We werken op dat moment met reserve-inschrijvingen.

Jullie merken dat de reeksen hieronder net iets anders zijn dan de tornooireeksen. Daarom mag iedereen in elke reeks inschrijven.
Bijvoorbeeld:
Heren P300 --> 2 spelers heren met klassement P200 mogen hier deelnemen, alsook een P100 samen met een P200. Of zoals in de tornooien kunnen ook 2 spelers met P300 in deze reeks deelnemen.
Een lager klassement mag dus altijd! Hoger niet!

Meer info? Contacteer JM Duchateau (+32 475/35 23 32)

We werken dus met het principe first come, first serve!

Kostprijs

5 euro per persoon (10 euro per duo)
Ballen inbegrepen om poules en eindronde te spelen.

Poulemomenten & eindrondes

CK_Padel_2023_speelmomenten
Scroll to Top