Interclub tennis jeugd

Tijdens de Tennis Interclub Junior vorm je samen met jouw tennisvrienden een team van 2 tot 4 spelers. Jullie nemen het op tegen andere clubteams en spelen twee enkel- en één dubbelwedstrijd per ontmoeting. Deze competitie start na de paasvakantie in april met de poulefase, gevolgd door een eindronde per regio. Eind augustus gaan de Vlaamse Finals door. De jeugdinterclub staat garant voor spannende matchen en een leuke teamsfeer!

Er zijn 4 leeftijdscategorieën (U9, U11, U13 en U17) met 4 afdelingen waardoor ieder op zijn niveau kan spelen. De U9 ploegjes zijn gemengde ploegen van jongens en meisjes.

Inschrijven kan per ploeg of individueel. Het trainersteam heeft altijd de laatste beslissing in de verdeling van de ploegen. Er kunnen dus nog ploegen verschuiven omwille van organisatorische redenen. Zo willen wij als club elke speler de kans bieden om deel te nemen aan de voorjaarsinterclub!

Belangrijk is ook dat alle spelers zo snel mogelijk hun lidgeld in orde brengen zodat ze op de spelerslijsten kunnen worden gezet.

TRANSFERS zijn nodig voor iedereen die vorig jaar in een andere club interclub heeft gespeeld. Je kan je tranfer aanvragen via je spelersdashboard op de website van Tennis Vlaanderen.

Voor meer vragen contacteer je Frederic Rayen (frederic.rayen@tpckoersel.be) of Peter Vanoppen (peter.vanoppen@tpckoersel.be)

Inschrijven?
Inschrijven kan per ploeg of individueel. Zoals hierboven reeds vermeld is een ploeginschrijving altijd onder voorbehoud en hebben de trainers hierin het laatste woord.

Reeksen jeugdinterclub 2024

Jeugd_reeksen

Speelmomenten

Speelmomenten_jeugd
Scroll to Top