Planning wintertrainingen 2023

Allereerst bedankt om zo geduldig te wachten op de planning van de wintertrainingen.
Ondertussen zijn we hiermee klaar. Helaas hebben we niet iedereen kunnen inplannen zoals er gevraagd werd.
Dit is enerzijds te wijten aan de populariteit van de trainingen, anderzijds aan de beperkte beschikbaarheden die een aantal lesvolgers opgeven...
Zij die niet ingepland zijn, hopen we bij de lentetrainingen uiteraard terug te zien.

Hieronder enkele items die we willen bespreken: 

1) De betalingen

De meeste lesvolgers hebben al betaald via de website. Zij die later ingeschreven hebben en toch ingepland zijn, zullen op korte termijn een betalingslink ontvangen om de betaling alsnog te voldoen.
De lesvolgers die teveel betaald hebben omdat zij per 2 ingeschreven hadden, zullen ook op korte termijn het verschil terugkrijgen op de rekening waarmee de betaling is uitgevoerd.

2) Lidgeld

Ben je al lid? Dan mag je deze paragraaf skippen ­čśë
Zorg ervoor dat jullie lidgeld in orde is voor de periode september 2023 - maart 2024. Op die manier zijn jullie correct verzekerd en is iedereen in orde.
Lid worden kan via de website van Tennis Vlaanderen via de knop "Abonnement aanvragen" door te klikken op deze link: https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/nl/clubdashboard/abonnementen?clubId=2332

3) Belangrijke info voor de kidstennissers (3-8 jaar): 

In de planning zien jullie een afbeelding. Deze afbeelding zal ook zichtbaar aanwezig zijn bij het begin van de trainingen op het juiste terrein waar jullie verwacht worden. Op die manier verliezen we geen tijd tijdens de eerste trainingen om de groepen in te delen. Maximaal tennisplezier dus!
Mogen we ook vragen aan de ouders om de tennishal niet te betreden. Op die manier doen de kinderen beter mee.
Graag vragen we ook aan de ouders om ervoor te zorgen dat de kinderen voor de tennistraining naar het toilet gaan. Indien je kind toch naar toilet moet tijdens de training, dan vragen we om als ouder zelf even mee te gaan zodat de trainers zich kunnen focussen op de training.

Indien jullie toch nog vragen of opmerkingen hebben, stuur een mailtje naar trainingen@tpckoersel.be. Op die manier staat alles gecentraliseerd en vergeten we niets.
Gelieve geen telefonisch contact op te nemen met de trainers. Enkel de e-mails zullen behandeld worden.

De trainingen starten vanaf maandag 2 oktober 2023!

Veel tennisplezier!!!

Scroll to Top