Lentetrainingen tennis

De wintertrainingen lopen op zijn eind... Tijd om je in te schrijven voor de lentetrainingen!
Via deze link kan je alle informatie terugvinden omtrent tijdstippen, tarieven en andere belangrijke informatie: https://tpckoersel.be/tennis/#trainingen_tennis en klik vervolgens op het tabblad "Lentetrainingen".

Wil je inschrijven? Geen probleem!
Dat kan door onderstaande stappen te volgen:

Inschrijven kan door onderstaande stappen te volgen.

  1. Koop het juiste pakket in onze webshop via https://tpckoersel.be/tennis/lentetrainingen-tennis voor het juiste pakket.
  2. Vul na de aankoop het formulier in dat bij de productbeschrijving staat of klik op onderstaande link. Dit is belangrijk om je inschrijving te voltooien en je beschikbaarheden door te geven.
    Kidstennis (3-8 jaar): inschrijvingsformulier kidstennis
    Jeugd (9-18 jaar): inschrijvingsformulier jeugd
    Volwassenen (vanaf 18 jaar): inschrijvingsformulier volwassenen

De lentelessen duren 7 lesweken (m.u.v. blauwe en rode kidstennissers op woensdag die een gratis padeltraining krijgen) en starten de week na de paasvakantie op maandag 15 april 2024.

Inschrijven kan tot en met zondag 24 maart 2024.

De lentelessen duren 7 lesweken en starten de week na de paasvakantie (maandag 15 april).
De lessen worden in opeenvolgende weken gegeven, tenzij anders afgesproken met je trainer!

NOTA: Indien je gekwetst geraakt in de periode van de van je trainingen, zal dit verrekend worden bij de inschrijving van een volgende reeks lessen aan de hand van een voucher die je zal ontvangen.
Hierbij dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen: inactiviteitsperiode bedraagt minstens 5 opeenvolgende trainingen voor dezelfde kwetsuur en je bezorgt de club een doktersattest. Dit mag je bezorgen aan frederic.rayen@tpckoersel.be.

Scroll to Top