Paasstage 2024

Beste jeugdspelers van onze interclub

Met het oog op een succesvolle interclubcompetitie nodigen we jullie graag uit voor onze Tennis Paasstage. Speciaal voor de jeugdinterclubploegen. Deze stage biedt een uitstekende gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren en samen met je team de perfecte voorbereiding te treffen voor het aankomende seizoen. Er zal 1 trainer aanwezig zijn en jullie trainen dus onder begeleiding van deze trainer op aparte velden.

Wanneer? Elke maandag, dinsdag en woensdag tussen 9u en 11u van de paasvakantie. Je kan inschrijven per week, maar probeer zoveel mogelijk als team in te schrijven.

Wat staat er op het programma?

  • Opslagtraining om je service te perfectioneren.
  • Uitspeeloefeningen met specifieke thema's om je spel te verfijnen.
  • Dagelijkse wedstrijden op eigen niveau tegen andere ploegen of je eigen team.
  • Volop gelegenheid om wedstrijden te spelen en ervaring op te doen.

Kostprijs: Deelname aan deze paasstage bedraagt slechts 30 euro per week.
Let op: minimaal 6 spelers voor 1 trainer.

We moedigen je ook aan om met je volledige ploegje in te schrijven. Samen kunnen jullie de teamgeest versterken en elkaar ondersteunen tijdens deze voorbereiding.

Voor eventuele vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Frederic Rayen via e-mail op frederic.rayen@tpckoersel.be.

Inschrijven?

Om je plek te verzekeren, dien je je in te schrijven door het product onderaan deze pagina te kopen.

We kijken ernaar uit om samen met jullie een geweldige en sportieve paasstage te beleven, waarin we klaargestoomd worden voor een succesvol interclubseizoen!

Scroll to Top